Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В 20 областни града ще има балотаж
30 Октомври 2023
На първия тур са избрани кметове на Бургас, Перник, Кърджали, Ямбол, Монтана, Търговище, Стара Загора и Враца
Междинните резултати от местните избори показват, че в над две трети от областните градове предстои балотаж за кмет. До момента са обработени 100 процента от секционните протоколи в 25 от 28-те области на страната, а близо една трета от общинските комисии вече са занесли изборните си книжа в Централната избирателна комисия.

Досега не са обработени на 100% секционните протоколи и само в София, Шумен и Стара Загора. Вече е ясно, че още на първия тур са избрани градоначалниците на Бургас, Перник, Кърджали, Ямбол, Монтана, Търговище, Стара Загора и Враца.

Централната избирателна комисия публикува данни за вота на местните избори в неделя при обработени 96,30%  протоколи от СИК в София. Тези междинни резултати сочат, че кандидатът на ПП-ДБ-СС Васил Терзиев получава 31,89% от гласовете, на второ място е Ваня Григорова, подкрепена от местна коалиция "БСП за България", с 21,62%, а кандидатът на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян получава 17,77%.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.