Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пороите продължават - бъдете внимателни днес и утре
16 Юни 2023
Оранжев код е обявен за 9 области в Западна и Централна България
Оранжев код е обявен за 9 области в Западна и Централна България. Предупреждението е в сила за  Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Перник, Пазарджик, София град и Софийска област. Ще има краткотрайни, локално интензивни и значителни по количество валежи. На места те ще достигнат до 50-65 mm.

Кодът е жълт за 7 области в Централна, Северна и Югозападна България. Очакваните количества там са до 20-35 литра на кв. метър.

Главно над западната половина от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност, на много места ще има краткотрайни валежи, около и след обяд с гръмотевични бури. В Северозападна България, Западния и Централния Предбалкан и Рило-Родопската област ще има локални интензивни и значителни по количество валежи, достигащи и надхвърлящи 30-50 mm. В източните райони, ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността и по-късно през деня на отделни места на юг от Стара планина ще превали дъжд.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.