Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Продължаваме промяната отказа да работи с ГЕРБ
4 Април 2023
Националният съвет взе решение, че "Продължаваме промяната" няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на ГЕРБ, обявиха Кирил Петков и Асен Василев
"Продължаваме промяната" няма да подкрепя правителство с мандата или с участието на ГЕРБ. Това обявиха лидерите на партията Кирил Петков и Асен Василев след заседание на Националния съвет.

"Националният съвет взе решение, че  "Продължаваме промяната" няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на политическа партия ГЕРБ. Националният съвет дава мандат на Изпълнителния съвет да излъчи представители да водят разговори по политики с всички парламентарно представени партии", заяви Асен Василев.

"Ние ясно обещахме на нашите гласоподаватели един нормален европейски живот, което включва честни и свободни избори. Благодаря ви", каза Кирил Петков. 

Днешното решение да не се подкрепя такъв кабинет е взето от ПП, а не от коалицията "Продължаваме Промяната -  Демократична България".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.