Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пак тежък инцидент с нелегални имигранти
26 Февруари 2023
1 е загинал, а други 31 са ранени когато буса пука гума на АМ "Тракия"
Един нелегален мигрант е загинал, а други 31  са ранени при тежък инцидент тази сутрин на АМ "Тракия" на км 165 от Чирпан към София. Микробус, превозващ  46 нелегални мигранти от афганистански произход е самокатастрофирал на магистралата след като е спукал гума. Шофьорът на буса е избягал от местопроизшествието, а 32-ма души са били транспортирани към старозагорската болница. От тях един е починал в автомобила, съобщи окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Продължават оперативно-издирвателните действия по откриването на шофьора, който по непотвърдена информация е с пакистански произход. Продължава огледът на  местопроизшествието.

Наказанието за това престъпление е от 3 до 15 години, поясни Атанасов.

На мястото на катастрофата има засилено полицейско присъствие. Органите на реда изясняват какво точно се е случило. От полицията информираха, че по- рано тази сутрин на АМ "Тракия" е бил спрян друг бус с  45- 50 мигранти в него. Мигрантите са задържани.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.