Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Похвално: Граждани спряха кола, с неадекватно поведение, жената-водач била пияна
16 Август 2022
Опитах се да изпреваря колата. Тя направи рязка маневра и ми пресече пътя. След това забелязахме, че автомобилът се движи неадекватно, разказа един от участниците в ареста
Шофьори извършиха граждански арест в София, след като видели криволичещ автомобил на Околовръстния път. Зад волана била 40-годишна жена, пътуваща за Русе, предаде КРОСС.

Ивайло Димчев, един от водачите, извършили гражданския арест, разказа за случая. По думите му автомобилът се движил много бавно и на няколко пъти щял да предизвика ПТП.

„Опитах се да го изпреваря. Той направи рязка маневра и ми пресече пътя. След това забелязахме, че автомобилът се движи неадекватно", разказа Димчев.

Той кара след колата повече от километър. Впоследствие, заедно с друг водач, успява да я отбие от пътя. Шофьорът се оказва 40-годишна жена.

„Видяхме, че тя е неадекватна и е употребила алкохол. Преместихме колата и се обадихме на полицията. Техен екип дойде след около 25 минути", разказа още Димчев, който по професия е ІТ специалист.

Пред екип на Нова жената разказа, че седнала зад волана рано сутринта. По думите й е майка на две деца и отговорен шофьор с близо 20 години стаж.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.