Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Меле на пътя Плевен–Ловеч - 5 загинали и двама в болница
16 Юли 2022
Сред загиналите са и 2 деца на възраст около годинка
Днес около 14:25 часа в района на пътен кантон Плевен – Ловеч е настъпило тежко автопроизшествие, съобщават от МВР. Челно са се блъснали две леки коли с плевенска регистрация - „Фолксфаген Голф“, управляван от 60-годишен водач и „Опел“ с водач 31-годишен мъж от село Милковица. По първоначални данни, в резултат на удара са загинали водачът на „Фолксваген“-а и едногодишно момченце, пътник в автомобила.  Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена е за лечение в Плевенска болница.

От другия автомобил, участник в инцидента, са загинали водачът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно състояние в плевенската болница е настанена за лечение 21-годишна, пътувала в „Опел“-а. На мястото на катастрофата огледите продължават. Променена е организацията на движението. Сезирана е ОП – Плевен.

Временно движението по пътя Плевен – Ловеч в района с. Брестовец бе ограничено в двете посоки. Трафикът бе пренасочен през обходен маршрут за всички МПС. Движението се регулира от пътна полиция.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.