Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Полицаите на крак в Самоков
16 Юни 2022
Причината е нападение срещу двама полицаи при опит за провеждане на проверка
Мащабна операция на МВР започна в Самоков. Причината е нападение срещу двама полицаи при опит за провеждане на проверка. В акцията участват екипи на жандармерията и полицията. Участват и екипи на СДВР и ОДМВР София.

От МВР уточниха, че към 21:30 часа полицаи спрели за проверка в района на Самоков лек автомобил "Мерцедес". Докато извършвали действия, на място спрели други две коли и излезлите от тях мъже възпрепятствали полицейските служители да изпълнят задълженията си, след което се оттеглили заедно с единия от пътувалите в проверявания автомобил. При нападението двама полицаи са получили наранявания, единият е с охлузвания по ръката, а колегата му - със сцепена устна.

Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия от екипи на РУ - Самоков, ОДМВР - София и жандармерията с цел установяването и задържането на нападателите. Изпратени са и допълнителни сили, които се включиха в стартиралата специализирана полицейска операция.

В рамките ѝ се изяснява самоличността на съпричастни към случая, които по първоначални данни са криминално проявени за наркотици.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.