Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
5 депутати от ИТН се отцепиха от партията
13 Юни 2022
С тях е и подалия оставка спортен министър Радостин Василев
Петима депутати и подалият оставка спортен министър Радостин Василев свалят доверието си от Слави Трифонов и напускат групата на "Има такъв народ" в парламента. Това обяви Василев на пресконференция на националния стадион "Васил Левски".

"В качеството си на министър на младежта и спорта, освен че съм подал своята оставка, не мога повече да подкрепям действията на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов и свалям своето доверие от него. България ми е по-важна от задкулисите интереси на група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер", заяви Радостин Василев.

"Поведението на господин Трифонов като едноличен собственик на тази партия през последната година доведе до това, че тази партия се самоизчегърта, а последните му действия водят до това, че се изчегъртва и държавата".

Той представи колегите си от ИТН, които ще напуснат партията и парламентарната група - това са проф. Николай Радулов, адвокат Иво Атанасов, инж. Георги Георгиев, Деян Петков, общински координатор на Плевен, Светлин Стоянов, областен координатор на Русе.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.