Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов: Мерките на кабинета залагат капан за следващите години
21 Май 2022
Затова, да ме бутате да правим вот на недоверие, да ми говорите за предсрочни избори - не участвам
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини правителството, че всяка нова мярка, предприета от кабинета, води до ръст на инфлацията.

На среща със симпатизанти на ГЕРБ в Шумен Борисов обвини управляващите, че не се справят с ценовата криза. Той обяви, че мерките на кабинета залагат капан за следващите години.

И затова, (дори) да ме бутате да правим вот на недоверие, да ми говорите за предсрочни избори - не участвам. С това, което причиняват в момента, народът, ако не скочи веднага, септември-октомври, когато дойдат и сметките за парното...  Защо те махат ДДС-то на парното на софиянци. А тези, които не живеят в София, защо ще им го плащат, питам? А, тези, които имат отопление на газ? А тези, които имат на ток - те защо няма да получават компенсации? Ами, тези, които са на дърва в този регион - те защо няма да получат?. Това коментира Бойко Борисов.

Тази инфлация всеки ден прави парите ни по-малко. Такава инфлация не е имало от 1970 година. На хранителните продукти в момента тя е 20,7% - каза депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. И знаете ли, защо им е висока инфлацията - защото, не само, че крадат от всяко нещо, но са и некомпетентни. Защото ние вече 11 месеца им обясняваме, че те, за да спрат инфлацията, трябва да подкрепят бизнеса, да намалят цените на тока и газа за бизнеса, за да не се вдигат цените за нас, допълни Добрев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.