Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пожар в Рила близо до хижа Ястребец
11 Август 2021
Вертолет „Кугар" се включи в дейностите за овладяването на пожара в района на Мусаленската пътека под хижа Ястребец в Рила планина
Военнослужещи от 24-а авиационна база - Крумово с вертолет „Кугар" се включиха в дейностите за овладяването на пожара в района на Мусаленската пътека под хижа Ястребец в Рила планина, съобщиха от Министерството на отбраната.

Вертолетът излетял от авиобазата в 17.10 ч. Екипажът има за задача да направи оглед на планинския район, обхванат от огъня.

Военнослужещите ще помогнат за овладяването на огнената стихия с обливане на терена с вода посредством системата за пожарогасене „bambi bucket", с която е снабден вертолетът.

Екипажът от 24-а авиобаза Крумово участва в действията за гасенето на пожара в Рила планина по молба на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" и по разпореждане на началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.