Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Нещастието забранено!!!
Иван Иванов - 28 Август 2008
Провокация, другари. Капиталистическа, грозна, пошла провокация... Нихилистична

Минат, не минат пет-шест месеца и някоя европейска или американска социологическа агенция публикува изследване, от което става ясно, че българите са едни от най-нещастните хора на света. Нещастни сме били като нация, нещастни сме били като народ, нещастни сме били като отделни хора. Българите били разочаровани от държавата, стандартът на живот им бил нисък, били бедни, били песимисти, били не знам какво били...

Провокация, другари. Капиталистическа, грозна, пошла провокация... Нихилистична, така да се каже, псевдоинтелектулна... Все едно, че хората не разбират...

Били сме бедни, а в Мексико и в Пуерто Рико, където били щастливи, да не би да са богати. Били сме стресирани, а какво да се каже за стреса в американските градове. Не сме били сигурни в бъдещето си, то пък в САЩ както са сигурни... Въобще – лъжи, нелепости, направо глупости...

Да сложат прът в колелото на историята, да спрат прогреса на нашето прогресивно общество – ето какво се опитват да направят западните “агенции”...

За жалост част от масите и най-вече българските “интелектуалци” се поддават на подобни инсинуации. Заразяват се. Стават нещастни... Определена роля тук играят и продалите се за жълти стотинки на Запада писатели, журналисти, прависти и т. н., които използват всяка възможност да втълпяват чувство за малоценност у народа...

Но ние трябва да спрем тази обезличаваща ни инвазия. И в крайна сметка, те като имат агенции, ние нямаме ли. Имаме и Национален статистически институт...

Война навсякъде и по всички фронтове. Вярата в нашето щастие трябва да се отстоява. Стига униние. Напред, по-позитивно... 

Да не забелязваме, да не чувстваме огромните успехи на партията, да не сме щастливи от небивалия възход във всяка една от областите на живота – нима сме слепи...

Щастие – да!!! Нещастие – не!!!

В социалистическия рай няма нещастие. Тук всеки има право на щастие. Право, но и задължение... 

Да забраним нещастието, да вярваме в партията, да бъдем щастливи...

Уважаеми читатели, такава е нашата действителност. Думи, думи, думи... А нали знаете, една лъжа, повторена сто пъти, става истина...

Имате думата.


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

ОМО
19 Sep, 2008 | 22:06

Ало Озарения, от какво си озарен бе килеш?

Озарен
31 Aug, 2008 | 22:05

Колеги, използвайте разумно импулса!
Напълно безмислено е да четете коментари завършващи с "имате думата".
Мислех че, сте го осъзнали отдавна.
Овладейте първосигналното и убийте глупака с мълчание.


RPG
30 Aug, 2008 | 15:51

АЛЕН МАК а действителността откъде ни е изкарана, а. Добре че поне някой ни напомня.

АЛЕН МАК
30 Aug, 2008 | 08:32

Написаното са извадени от нафталина уводни статии на вестниците от времето на ранния,узрялия и презрялия СОЦИАЛИЗЪМ

Сократ
29 Aug, 2008 | 17:46

Наблюдавайки споровете ви от известно време, стигам до извода че названия като:
Интелектуален, Политик, Депутат, Журналист, Държавен служител.....

са всъщност евфемизми на злокачественото понятие ЕНИЧЕРИН !!!

Понеже на времето ... най-страшните войни на турския ислямо-завоевателен нагон бяха ОТВЛЕЧЕНИ ОТ СЕМЕЙСТВАТА ИМ.... млади християнски момчета, които след мозъчни промивки бяха превръщани в "По мюсюлмани и от мюфтиите"

В днешно време ЕНИЧЕРСТВОТО е използвано като принсип .... в гео-политическите стратегии на ВСИЧКИ ГОЛЕМИ АКТЬОРИ в световната политика !!!

Чалгев
29 Aug, 2008 | 17:22

И тоя "ужИван" ми прилича на правещ се на актьор...... дребен ЕНИЧЕРИН, пратен да .......маже подир лъжите на други ЕНИЧЕРИ !!!

б.а.....Еничерин (на времето му казвали кръвен данък).... е отнет от нормалната си семейна и религиозна среда млад човечес, на който са му промили мозъка и са го превърнали в зомбиран ВОЙН в полза на собствените си враговете на собственото си племе и принадлежност !!!

Мутрев
29 Aug, 2008 | 17:15

Абе Иване (ако си ти де!) Кой пък ти каза че ...на тебе търся кусури ? (пък то и трябва ли да търси кусури човек в толкоз плиткоумни писания)

Твоите интелектуално-манипулаторски качества ..... нямат никакво значение тук!

Забравяш обаче, че мястото в което си пишеш лъжите и манипулативните коментари е..... насионална информасионна медия !

И това дето си го писал тука..... би ли се осмелил да си го признаеш в ....коментар офисиално ? И да ни поканиш да си говорим по темата за промивките на мозък ???

Това което не знаеш обаче е че вече всички знаят казаното от теб : "Не разбра ли, че не мен ми плащат за да видиотявам аудиторията с бесмислени приказки по безмислени въпроси. За да няма място за смислени приказки по смислени такива...."

А ти, Иване, не разбра ли че..... малко време им остава на "умньовси като тебе" ??? И колко тъжен можеш да се чувстваш като останеш сам и.... подиграван като "жалък....полезен за някого си.....идиот"

Тодор
29 Aug, 2008 | 15:05

Интересно но не съм се замислял доколко ни карат да се чустваме щастливи. Повтарят ни чесме най-умни интелигентни, колко прости са другите. Обаче продължаваме да живеем по същият свински начин.

Иван Иванов
29 Aug, 2008 | 14:00

Абе Мутрев,
Ти до кога ще ми търсиш кусури на мене? Не разбра ли, че не мен ми плащат за да видиотявам аудиторията с бесмислени приказки по безмислени въпроси. За да няма място за смислени приказки по смислени такива....Това е положението. Аз обаче не ти преча да си организираш сам в рамките на мойте теми твои такива и да си говорите за ваши си неща по вашите си теми. Нали сме демокрация....:-)

Мутрев
28 Aug, 2008 | 16:36

Пореди проблеми с клавиатурата ми, моля да бъда извинен за някои печатни грешки... като:

"Аз просто ще използвам мястото за да ви покажа трагичното измерение на ЕНИЧЕРСКИТЕ "бойни интелигент-операиси" по лоботомизиране! "

"Днес медиите във Франсия сял ден говорят и да сключените конкретни споразумения с млекопроизводителите там.....


....а у нас?..................... ПОРАДИ ЛИПСА НА ОТГОВОР.....ВЪПРОСИТЕ ГИ ...ИЗТРИХА !!!



Mутрев
28 Aug, 2008 | 16:30

Който иска нека коментира "умностите на ИванИванов! Аз просто ще използвам мястото за да ви покажа тагедното измерение на ЕНИЧЕРСКИТЕ "бойни интелигент-операии" по лоботомизиране!

Вчера ви копи/пейстнах десетина заглавия на дописки и статии по ставащото в България! Казах там че би било (може би) интересно за читателите ако ни направят коментари за ставащото у нас!

Вместо това..... те ви "суперкоментар-дебил" за "законността на щастието. А ситираните от мен ТЕХНИ стати от вчера......ИЗЧЕЗНАХА !!!

Те ви пак заглавията (дано са тук някъде, и да не съм ги открил днес) :

Арестуваха лидера на протестиращите фермери пред МС

Пълна неяснота има около евентуална среща на млекопроизводители с премиера

Затварят част от центъра на София заради протеста на животновъдите
Площадът пред Министерски съвет посиня от полицейски униформи

Мъртва риба се носи по река Росица

Църква горя в Ямбол Стари икони и карти открити по време на ремонт на джамия в Неделино

Днес медиите ял ден говорят и да дклучените конкретни споразумения с млекопроизводителите..... а у нас? ПОРАДИ ЛИПСА НА ОТГОВОР.....ВЪПРОСИТЕ ГИ ...ИЗТРИХА !!!

Кой ще посмее на направи коментар за нещата КОИТО НИ ГИ СЛУЧВАТ.....ЕНИЧЕРИТЕ !!!



  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.