Факти, Анализи, Коментари
   24 Юни 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
България показва ново лице в арабския свят
7 Май 2014
Очакваме платежоспособни клиенти
България показва ново лице с възможностите си да привлече високоплатежоспособни туристи от арабския свят. Това бе демонстрирано на най-значимото международно туристическо изложение в Близкия изток Arabian Travel Market. Борсата е за професионалисти и се провежда в Дубай.
Министерството на икономиката и енергетиката организира за втора поредна година българското участие в изложението. Щандът, с който се представя нашата страна, тази година е с по-голяма площ и оригинален дизайн. Освен организаторите от Министерството на икономиката и енергетиката чрез референта за арабския пазар Никола Маневски участват още хотел "Интернационал" – курортен комплекс „Златни пясъци“, компаниите Travel TSH, ProfiTours и OrangeTour. Общините Варна, Хасково, Стамболово и Димитровград се представят с общ проект за развитие на местния туризъм, финансиран с евросредства по програма на регионалното министерство.
България демонстрира в Дубай отличните си възможности за морски, балнео- и СПА ваканции, за разнообразни семейни почивки в луксозни хотели, а също и за развлекателен туризъм. Платежоспособните арабските туристи са привлечени от отличните климатични условия и красивата природа в нашата страна, която предлага комфорт в пътуването и близки разстояния за бързо предвижване. Тези оферти предизвикаха голям интерес към щанда ни както сред арабски партньори на българските туроператори, така и у изложители от други страни в рамките на изложението. В представянето на България като атрактивна туристическа дестинация пред клиентите от Близкия изток участва и генералният ни консул в Дубай Ангел Калинов. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.