Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Анн Джи: “Аз съм бунтарка, не обичам рамки и ограничения!”
Десислава Бакърджиева - 21 Септември 2004

     Анн Джи е завършила НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов, работила е в телевизионните предавания “Хъшове” и “Какафония”. В края на 2002 г. излиза първият й самостоятелен албум, озаглавен “The Good Girl”. Песните й представляват смесица от стиловете ритъм енд блус, денс и хаус. Наскоро певицата издаде новия си сингъл “Ела”. Анн Джи пише музика и за други изпълнители.


Анн Джи: “Аз съм човек бунтар, който не обича рамки и ограничения!”
     - Къде прекара лятото?

     - За съжаление, това лято не успях да си направя една дълга почивка от 10 дни. Бях на много места, но за кратко. Обадиха ми се за участие и трябваше да прекратя почивката си, няма как, работата за мен е на първо място. Много ме е яд, че не можах да остана на Слънчев бряг, но затова пък обиколих южното Черноморие. Имах много приключения, реално не си починах много добре, но не съжалявам.

     - Имаш покана за участие в ревю в Германия. Как получи това предложение?

     - С дизайнерите Константин и Кристина работя от доста време, те ми шият тоалетите. Наскоро ги поканиха да направят едно много авангардно ревю в Германия, което ще бъде издържано в стила “етнопънк”. Двамата много ме харесват като визия и като тяло. Кристина винаги е споменавала, че имам съвършено тяло. Поканиха ме да се включа като манекенка в тяхното ревю. Съгласих се най-вече заради тях, много харесвам тоалетите им. Сигурна съм, че ще е чудесно преживяване!

     - Разкажи повече за последния си видеоклип “Ела”.

     - В новия ми клип участват момичетата от школата за модерен балет, която водя. Мускулестият мъж, който се набива на очи, но чието лице умишлено не се вижда, е Жоро Дейнджър от една формация танцьори. Не го познавах преди това, режисьорът го доведе и аз до последния момент не знаех с кого ще снимам. Когато режисьорът Васко Стефанов доведе Жоро много се зарадвах, защото той е доста красиво момче.
     Беше изключително приятно да работя с Васко и неговият екип, те са едни от най-добрите в България в момента. Мислех, че ще заснемем клипа на “Ела” за 3-4 часа, когато аз съм си режисьор на клиповете, толкова време ми е достатъчно. Свършихме снимките чак в 6 сутринта, но мисля че крайният резултат е много добър.


“Обичам да наблюдавам света около себе си, взаимоотношенията между хората!”
     - Подготвяш и танцов спектакъл. Какво си замислила?

     - В момента още разработваме нещата. Подготвяме един танцов спектакъл с много песни, чудесна хореография и интересни костюми. Една част от него показахме по време на участие на един голям парад. Публиката беше доста шокирана, тъй като самият спектакъл е с еротичен привкус. Естествено, останалата част ще бъде изненада!

     - Изявявала си се като актриса. Мислиш ли да се върнеш някой ден към това свое поприще?

     - Да, дълго време съм се занимавала с театър, след което се захванах по-сериозно с пеене. Тогава прекратих театралните си изяви. Но не се знае, ако ми предложат нещо интересно, което да ме заинтригува, бих приела участие в него. Трябва да е нещо, с което да мога да разкрия себе си. Аз съм човек бунтар, който не обича рамки и ограничения.

     - Каква е тайната за успех в българския шоубизнес. На какво се дължи твоята популярност?

     - Всеки човек носи нещо уникално в себе си. Нещо, което го прави по-различен от останалите. Всеки, който е успял, знае какво е това нещо и какво се харесва на околните. Освен талант, трябва и много труд да се влага. Творческият процес е много трудоемък и за съжаление не е много оценен в България. Аз пиша сама и музиката, и текста на песните си и за мен е много важно крайният продукт да е стойностен.
     Не мога да направя нещо просто така, нещо комерсиално, което да е супер леко и да се поеме от голяма аудитория. Всеки човек, който успява в шоубизнеса, трябва да се докаже, трябва да бъде личност, а това става с годините. Много е важно, ако постигнеш успех, той да не е мимолетен. Трябва непрекъснато да изненадваш феновете си!


“Много неща са предизвикателства за мен!”
     - Влияеш ли се от нещо при създаване на текстовете и музиката на песните ти?

     - Разбира се, аз обичам да наблюдавам света около себе си, взаимоотношенията между хората. Понякога се ядосвам и се бунтувам срещу неща, които ме дразнят в нашето общество, в хората, в нравите им, в сегашното младо поколение. Обичам да пиша за конфликтите.

     - Кое е най-голямото предизвикателство за теб?

     - Много неща са предизвикателства за мен, но човек трябва да си дава ясна сметка и какво ще му струват те. Много скандални неща направих досега, те намериха много отрицателни и положителни отзиви – дуетът ми с Лейди Би, песента “Г-н Играч” и др.

     - Пречи ли ти известността? Преследват ли те фенове по улицата, дразнят ли те историйките в жълтата преса?

     - Като човек, който обича да наблюдава живота, всичко това ме дразни, мразя да съм център на вниманието. Нарушава се душевният ми мир. Опитвам се да се маскирам по улиците, но безуспешно. Даже с шапка и очила, пак успяват да ме разпознаят. Когато смених цвета на косата си, първият месец се съмняваха, спираха ме и ми казваха, че много приличам на Анн Джи. После се завъртя клипът “Ела” и бях разкрита. Но аз готвя нова изненада!


“Всеки човек, който успява в шоубизнеса, трябва да се докаже!”
     - Правиш ли откачени неща?

     - За мен няма откачени неща, всичко е нормално. Преди години се занимавах с екстремни спортове, имах проблемни ситуации, но не знам защо не изпитвах покачване на адреналина. Единствено това става при много бързи скорости с кола, но тя не трябва да е много добра. При добри коли скоростта не се усеща. Трябва да е нормална кола и да я набучиш до дупка, да усещаш, че е на границата да се разпадне и да те е страх. Тогава адреналина ми се покачва!

     - Имаш ли девиз?

     - Най-новият ми девиз е: “Създай себе си!” Той си е лично мой. Има много неща в нас, които не разбираме, а и не се опитваме да разберем. Ако човек започне да рови в себе си и да се усъвършенства, може да постигне много повече в живота си!


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

хриси
27 Jan, 2007 | 22:36

Анн Джи е номер 1 ! Супер е и като визия и песните й са на ниво!Как може да не оценявате такъв човек?Та тя е прекрасна...

Дилъра
07 Oct, 2004 | 21:39

Ан Джи, още не си платила за оня хашиш, дето го пуши с Лейди B. Знам, че силикона е доста скъп, но сигурно си цениш и крачетата, тъй че побързай с парите.

Kukata
07 Oct, 2004 | 21:34

и само искам да добавя, че може да ми се обадиш някой ден да се видим
Аз съм свободен в петък и събота вечерта между 7 и 12 часа
обичам те!

Kukata
07 Oct, 2004 | 21:33

Мисля че Ан Джи ми беше съученичка по едно време и смятам че такива коментари за нея не са много хубави
аз смятам че това тук въобще не трябваше да го пишете
Ан Джи, обичам те, давай само така!!!


Janna
07 Oct, 2004 | 21:28

АН ДЖИ давай, ти си просто върхът!!!! МЕГА ХИПЕР ЯКААААААААА СИИИИ

Впрочем, за тоя коментар две шпакли, ако обичаш !!!

rR
05 Oct, 2004 | 21:41

ne moga da komentiram , no bih se zapoznal s nej da mi popee :)

r
05 Oct, 2004 | 09:34

Az sym aj vijdal na jivo - mnogo e zle gorkata. Fotografite sa si svyrshili perfektno rabotata.

Веско
29 Sep, 2004 | 14:49

Много ме кефи последното и парче и новия и имидж! Много е естествена и сладка! Кога нов албум? Чакам!

лили
28 Sep, 2004 | 16:51

Страхотна е с черна коса а и с руса също ми харесваше!Анн-Джи е номер 1.Песента"Ела" ми е любима!

фен
27 Sep, 2004 | 09:44

ъъъ...извинявайте...силиконови ли и са гърдите на тая мома? ако не са - много са хубави :)
е...ако са...пак са хубави ;)

Irina
26 Sep, 2004 | 16:08

mackata e mnogo pretenciozna
no ima hubawo tqlo... za pewica....

Иванов
26 Sep, 2004 | 14:42

Саймън, по зле и от чалга е...

Saiman
22 Sep, 2004 | 11:06

мхм... коя беше Ан Джи ? Тва е поредната чалга май ?

....
22 Sep, 2004 | 04:08

Ann G, mozhe li da go poeme "UP THE KINGSTER" ?????


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.