Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тото Кутуньо: "Вълнувам се много за срещата си с българската публика!"
29 Март 2011
Честно казано за мен българската публика е изкючително селективна, слушаща и същевременно сърдечна. Определено е публика, достойна за уважение

Броени дни преди пристигането си в България, италианската легенда Тото Кутуньо разказва повече за предстоящия си концерт в София, споделя своите очаквания за новата си визита у нас и впечатления от богатия си опит на сцената. Организатор на събитието, което ще се проведе на 10 април, от 19.00 часа, в зала 1 на НДК, е музикално-продуцентска «Жокер Медиа». Билети на касите на НДК, eventim.bg и bgbileti.com.

- Г-н Кутуньо, какъв репертоар сте подготвили за наближаващия концерт в София?
- На предстоящия ми концерт в София ще наблегна на моя хитов репертоар, тъй като публиката много го харесва и очаква. Ще представя както най-популярните си хитове,така и някои нови мои песни.

- С какъв музикален екип ще пристигнете в България за концерта си на 10 април?
- Групата ми е съставена от перфектни музиканти, свирещи на пиано, саксофон, тромбон, китара, барабани - всички те са част от моето шоу. Невероятни хора и професионалисти.Тук искам да подчертая, че музикантите и всички хора, с които работя, са моите най-добри приятели.

- Бил сте в България и преди. Как се чувствате на сцената пред нашата публика?
- Вълнувам се много! Честно казано за мен българската публика е изкючително селективна, слушаща и същевременно сърдечна. Определено е публика, достойна за уважение!

- Какво е впечатлението ви за България от вашите предходни визити у нас? Познавате ли някои природни и исторически забележителности тук?
- България е красива страна с много сърдечни хора. Имате прекрасна публика. Знаете ли, хубавото на нашата професия е това, че имаме възможността да пътуваме много, да се срещаме с различни хора и култури. За съжаление обаче, не ни остава време да се запознаем по-подробно с природата и забележителностите на конкретната държава, където се намираме. Но кой знае, някога може и да се завърна там, където съм бил, като турист и да се обогатя и в това отношение.

- Какво бихте желали да видите този път в България?
- Както винаги бих желал да срещна усмивки, добри хора и много приятели.

- С какво ще изненадате публиката на този ваш концерт?
- Разбира се, че ще има изненади и то не една! Но позволете ми да не ги  разкривам преди самото събитие.

- На 14 февруари много българи си подаряваха билет за предстощия ви концерт в София. Как се отнасяте към тази ваша слава на един от най-лиричните италиански певци?
- Това е много приятна новина за мен. Чувствам се изключително щастлив да знам, че точно в този ден хората са си подарявали билет за моя концерт с любов... Това е наистина прекрасно. Голямо признание е, тъй като на всеки мой концерт се стремя да давам най-доброто от себе си, да отвърна на обичта на публиката с любов. Дано моите фенове са го разбрали и да не спират никога да чувстват по време на концертите ми колко много любов имам за тях в своето сърце!

- Каква е тайната за една песен, за да се превърне тя в хит - хубавата музика или силния текст?
- По мои наблюдения и не малкия ми опит в Италия и в чужбина, за мен лидер си остава музиката, следвана от стойностния текст. Езикът на музиката е интернационален!

- А кое се ражда първо във вашите песни?
- При мен нещата се получават спонтанно и сякаш едновременно. Например, когато се замисля над някакво преживяване, емоция или конкретно събитие и изведнъж се ражда тя - готовата песен с музика и текст. След което идва по-трудното - да бъде завършена, с всички нейни детайли от “А” до “Я”.

- Има ли концерт, за който мечтаете, но все още не сте реализирали?
- Да, бих бил щастлив да направя концерт в помощ на нуждаещи се или на хуманна кауза, свързана с опазване мира по света.

- Има ли италиански или световноизвестен артист, за който бихте желал да напишете песен или да реализирате съвместен проект?
- Писал съм песни за едни от най-големите италиански и световни певци, но все още нямам написана такава за Мина - кралицата на италианската популярна музика. Но никога не казвай никога! Може и това да се случи.

- Какво бихте искали да споделите на българските си фенове преди концерта си в София?
- За финал искам да предам най-сърдечните си поздрави към тях, пожелавайки им здраве и много любов. В очакване съм да ви срещна отново, приятели! И  това ме прави наистина щастлив! ВАШ TOTO!


последни в Интервю:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.