Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Роднините на Хитлер дават клетва да не раждат деца
25 Януари 2007
Според Химлер, в семейството на диктатора са се раждали само пълни идиоти

Генеалогичното дърво на Шикългрубер

Американските племенници-внуци на Хитлер Брайън и Луис

и Хауърд и Александър, всички дали клетва да нямат деца

Имал ли е Хитлер извънбрачен син? И как е свързано това предположение с необикновената клетва, която дават членовете на семейството на Хитлер- никога повече да не раждат деца?

"Шерлок Холмс" на немските специалисти по генеалогия Ралф Г. Ян е съставил подробна летопис на семейството на диктатора, откривайки завесата в книгата "Семейната тайна на Хитлер".

 И до ден днешен се носи слух, че Хитлер е имал син от любовницата си по време на Първата световна война. За първи път този въпрос предизвика оживени дискусии преди 35 години, когато Жан-Мари Лоре се обяви за незаконен син на диктатора. Французинът, чиято майка, по негови твърдения, е имала любовна връзка с Адолф Хитлер по време на Първата световна война. Тя е починала през 1985 година, имала е 9 деца. Книгата на Ралф Г. Ян опровергава тази версия :" Генетичният анализ, проведен на времето си в университета в Хайделберг, поради недостатъчен генетичен материал, не даде еднозначни резултати. Възможно е образци на ДНК-то на Хитлер все още да се намират в Москва. През 1970 година неговите останки и останките на Ева Браун са били напълно изгорени край Магдебург, а пепелта е отвеяна от вятъра. Що се отнася до делото Лоре обаче, има многочислени доказателства и свидетелски показания, приведени в книгата ми, предостатъчни за опровергаване на неговите изявления."

Ян не е сам в своето мнение - много историци, които са се занимавали с този въпрос преди него, са стигнали до същите изводи. Специалистът по генеалогия, доктор на науките, наричан от мнозина Шерлок Холмс, Ян е издирил 3300 роднини на Фридрих Шилер и е човекът, който е създал най-обширния труд досега за семейството на Хитлер и неговата генеалогия.

Той е успял да проследи генеалогичното дърво от 1571 година, възстановявайки биографиите на 641 роднини, сред които и Мария Анна Шикългрубер- бабата на Адолф Хитлер. Още докато диктаторът е бил жив, тя е привличала повишено внимание от страна на обществеността, тъй като през 30-те години са се разпространявали слухове за нейна връзка с евреин, плод на която е бил бащата на Хитлер. В книгата си Ян пише :" В хода на моите проучвания не открих потвръждения на тази хипотеза. Но едно е безспорно: неизяснените фамилни връзки на Хитлер са се отразили на неговата политика и то не по най-добрия начин. Така веднага след идването си на власт той забранява на арийски жени да работят в еврейски семейство. Може би защото бащата на Хитлер е извънбрачно дете, родено в периода, когато майка му е била прислужница в едно семейство. До ден днешен обаче не е ясно дали семейството е било еврейско.

Що се касае до неговото семейство, Хитлер винаги е бил нащрек за неприятни изненади. Ян пише по този повод следното:"Той, който е мечтал за създаването на нова раса господари, е произхождал от обикновено селско семейство. С изключение на неговия баща, никой от предците му не е напускал изостаналия район на Австрия, загубен в горите, на площ 50 квадратни километра. Вътре в семейството е имало случаи на кръвосмешение и наследствени болести."

Впрочем по това дело е проведено проучване по заповед на самия райхсфюрер на СС Хенрих Химлер, който по-късно издевателства в едно писмо, че по линия на Шикългрубер на бял свят са се появявали само пълни "идиоти": един от братовчедите се е самоубил, друг е завършил дните си в лудницата, а двама изобщо са се родили умствено изоставащи.

Известно е името на Алоиза Вайт, която става жертва на програмата за евтаназия, разработена по инициатива на нейния братовчед Адолф. Той едва ли е разбрал това, доколкото, посрамен от роднините си, старателно е избягвал всякакви контакти с тях. Нещо повече: след аншлуса на Австрия през 1938 г по негова заповед селата на предците му Делерсхайм и Щтронес са били изравнени със земята, а на тяхно място били построени полигони на военните от Вермахта. Самохвалкото демагог на никаква цена не искал да допусне да изтече информация "къде съм роден и какво представлява семейството ми" / цитат на Хитлер от 1930 година/.

Подобно желание по различни обаче причини до ден днешен изпитват всички представители на семейството на Хитлер. Според Ян, "генетичното наследство на Хитлер е мизерно, но има още потомци на доведената му сестра Ангела Раубал. Мъжката линия е представена от трима внуци на доведения му брат Алоиз. Племенниците -внуци на Хитлер живеят в Америка и се казват Брайън, Луис и Александър. Знае се, че те не искат да имат деца, искат с тях да свърши генеалогичното дърво на семейството на Хитлер. Четвъртият му племенник неотдавна умря, но също е останал бездетен."


последни в История:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

ГРУПЕНФЮРЕР
28 Sep, 2012 | 10:11

ЕВРЕИТЕ ПЛЮЕЙКИ ВЪРХУ ФЮРЕРА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВАТ,ЧЕ СА ПРОСТИ И ОСОБЕННО В ТВЪРДЕНИЕТО СИ,ЧЕ Е ОТ ТЯХНАТА РАСА И КРЪВ.С ЕДНА ДУМА СИ ПРИЗНАВАТ,ЧЕ СА ОТ ЖИВОТИНСКИ ВИД .

tonkata944
02 Feb, 2012 | 20:09

Abe za6titavaite go be serien ubiec i napulno lud koito e smqtal slavqnite i evreite za ne4ista rasa br br . Nie bulgarite nqmame ni6to ob6to sus slavqnite ne

ne znam
08 Oct, 2011 | 18:12

Da Hitler ubiva 6000 000 evrei no toi e imal motiv, makar i zurkan, a zashto vie tupi chovekolubci ne napishete neshto za bicha na poslednite 70 godini USA koito v sushtata tazi voina oshte po chudovishtno i bezmisleno za minuti izbiha milioni qponci ili tazi prokajena durjava e susu specialen statut i na neq ne moje da i se tursi smetka

bIg
02 Feb, 2011 | 22:35

dobre che fashiskoto kopele e umrqlo makar che ne vqrvam
hitler e laino

Анонимен540
30 Jan, 2010 | 14:39

Поредната еврейска статийка, хулеща фюрера... Какво очаквате като световната общтност е оставила на еврейски учени да изледват тялото, живота и родословното дърво на Хитлер? Да го хвалят? Но някой ден истината ще излезе наяве и фюрера ще бъде разбран!

Das Heer
07 May, 2009 | 21:38

1970 са изгорени и хвърлени в Елба заедно с Гьобелсовото семейство !

Joki
23 Feb, 2009 | 01:59

Znachi koito e pisal statiqta maii izobshto ne e naqsno: 1-vo Hitler i Eva Braun(toest veche Eva Hitler) sa kremirani nqkade okolo 1945-1946 godina , a prez 1970 godina ostankite im sa razprysnati v reka Elba. Kakto i dosta drugi neqsno napisani gluposti...

Hitar
06 Apr, 2007 | 08:57

Hitler e edna ot nay-gadnite evreyski izdunki

Матилда
09 Mar, 2007 | 22:29

Мария Анна Шикългрубер e работила в къщата на Ротшилд.

posveten
30 Jan, 2007 | 19:40

amerikanskia prezident i germanskiq furer sa dalechni BRATOV4EDI

utochnenie
30 Jan, 2007 | 19:18

....stava duma za IDIOTA Truman

istorik-laik
30 Jan, 2007 | 19:09

Dano rodninite na president Truman obeshtaqt,che decata im nqma da hvurlqt poveche atomni bombi po horata deto sa reshili da imat deca...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.