Факти, Анализи, Коментари
   17 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пак загубихме: България-Финландия 1:2
16 Ноември 2020
Това е и първо поражение от този скандинавски тим в София за нашите, които отиват в сряда за мача с Република Ирландия с 1 точка и директен спор за оставане в тази дивизия
България претърпя четвърта загуба в петия си мач в Лигата на Нациите, като отстъпи с 1:2 от Финландия, предаде БНР. Това е и първо поражение от този скандинавски тим в София за нашите, които отиват в сряда за мача с Република Ирландия с 1 точка и директен спор за оставане в тази дивизия. 

Още в 7-ата минута гостите се възползваха от дезорганизацията в българската защита. Робърт Тейлър подаде през центъра, след като Кристиян Димитров и Димитър Велконски не успяха да го спрат. Теему Пуки излезе сам срещу Луков и без проблеми откри резултата. В последната минута на първото полувреме финландците стигнаха до втори гол, а негов автор стана Робин Лод.

Нашите започнаха по-активно през второто полувреме и в 59-ата минута стигнаха до дузпа, изработена от Доминик Янков. Вратарят Лукаш Храдецки спаси обаче удара на Галин Иванов. В 68-ата минута България получи втора дузпа, този път за игра с ръка на Араюри. Току що влезлият Димитър Илиев оформи крайния резултат от мача.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.