Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отложиха европейското първенство по футбол
17 Март 2020
Шампионатът на Стария континент ще се проведе на 11 юни - 11 юли 2021
Европейското първенство по футбол, което трябваше да се проведе това лято, бе отложено за следващата година, реши УЕФА заради пандемията от коронавируса. Това се случва за първи път в историята на шампионатите, чието начало е поставено през 1958 година.

Новите дати за шампионата на Стария континент са 11 юни - 11 юли 2021.

Това бе решено днес след извънредна видеоконферентна среща на УЕФА с всички 55 членки на организацията и представители на Европейската клубна асоциация, европейските първенства и ФИФПро. България участва с временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов.

По програма Евро 2020 трябваше да се проведе в периода 12 юни - 12 юли тази година в 12 различни града в Европа.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
07 May, 2020 | 00:47

Така или иначе, футбола пак ще се играе - било че пандемията ще отмине, било че ще идват нови и нови, и в тези екстремални условия ще се играе в състоянието на танц на ръба на Пропастта. Онази Пропаст, която непрекъснато нашепва - не всичко е Едно, има Разделяне! Ето защо е добре от сега да се постави жизнено важния въпрос - къде е линията на Разделяне? Футболът е игра на бялата раса. Тя е създадена от Бога и има свойства непонятни за милиардите човекоподобни същества. Тя може да играе - висша дейност във Вселената, а диваците нахлуват в незащитеното място като надпревара за гигантски Пособия, превръщайки непонятната им игра в надбягване, надскачане, блъскане и цял комплект от дивашки тарикатлъци, което лесно им се отдава, след като не се играе. Важно е протоколния резултат, той и носи огромните пари, а двуногите примати получават заплати колкото на 40 инженера. И кой движи този фарс в комплекса Унищожаването на бялата раса? Безспорно, маймуно подобните футболисти не могат, злото се движи чрез също бездушни същества, но с вид на брокери и адвокати, - откровени диваци напиращи да минават за Европейци. Очевидно Въпросът който води до спасителното разделяне е: Докъде се простира ЕВРОПА?! - От Англия до Владивосток - руснаците са не само бели, но и елит. На юг от Русия обаче са все диваци, а клоаката между Черно и Каспийско морета е утайката, тинята на не човеците. Азербайджан, Армения и Турция какво общо имат с Европа за да участват в Европейското? Положителното решение на този въпрос ще отвори пътя и на прочистването на бялата раса от двуногата гнус.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.