Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лудогорец загуби от Интер
21 Февруари 2020
Отборът на Лудогорец загуби с 0:2 в Разград от Интер (Милано) в първи мач от 1/16-финалите в турнира по футбол Лига Европа
Отборът на Лудогорец загуби с 0:2 в Разград от Интер (Милано) в първи мач от 1/16-финалите в турнира по футбол Лига Европа. В 25-ата минута Матиас Весино подаде са Виктор Моузес, който прати кълбото за Кристиано Бираги, а той стреля много силно от въздуха по диагонала, но стабилна намеса на национала Пламен Илиев запази българската врата без гол. Четири минути след това Кристиан Ериксен не се ориентира в наказателното поле след центриране на Алексис Санчес и Илиев се справи с опасността.

Пет минути след почивката Виктор Моузес подаде по земя за Алексис Санчес. Чилиецът отигра с пета, а топката рикошира в Драгош Григоре и отиде към вратата на домакините, но Пламен Илиев я прати в гредата и след това в ъглов удар. В 52-ата минута на двубоя Лаутаро Мартинес шутира опасно от дистанция, но топката излезе в аут. Шест минути по-късно прострелно центриране на Антон Недялков не намери нито един футболист на Лудогорец в наказателното поле.

В 63-ата минута Кристиан Ериксен стреля опасно от въздуха, но за пореден път Илиев се намеси решително. В 71-ата минута обаче дълга многоходова атака на гранда от Милано завърши с точен удар от дистанция на Кристиан Ериксен, който откри резултата с първия си гол с екипа на "нерадзурите" след трансфера от Тотнъм през зимата. В следващата атака датският национал Ериксен бе близо до второ попадение, но ударът му срещна напречната греда. 

В добавеното време влезлият като резерва нападател Ромелу Лукаку се разписа от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Абел Анисе след консултация със системата за видео повторения - ВАР. Това бе първият двубой в България с участието на видео асистент съдия. 


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.