Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Националите по футбол удариха дъното!!!
15 Октомври 2019
Отборът на България претърпя унизителна загуба с 0:6 в София
Отборът на България претърпя унизителна загуба с 0:6 от Англия в европейска квалификация от първа група и остава на последното място. Фактите са, че България няма победа от една година, а днешното поражение е най-тежкото като домакин в цялата ни футболна история.

За Англия по два гола вкараха Рахим Стърлинг и Рос Баркли, по веднъж се разписаха Маркъс Рашфорд и Хари Кейн.

Селекционерът на България Красимир Балъков направи цели шест промени в стартовия състав. Колегата му от Англия промени четирима футболисти в сравнение с мача в Прага, загубен от британците с 1:2.

Малко преди третото попадение в българската врата капитанът на Англия Хари Кейн сигнализира на съдията, че негов съотборник е чул расистки обиди по свой адрес. Мачът беше спрян за 2 минути, а по радиоуредбата беше прочетен призив към българската публика да не обижда по никакъв начин гостите. Интересното беше, че точно в този момент не се чуваха кой знае какви скандирания от трибуните. Малко по-късно БНТ съобщи, че сигналът е дошъл от бранителя на гостите Тайрън Мингс.

В 43-ата минута срещата беше спряна за втори път, отново за оплакване от англичаните, явно свързано с расизъм. В резултат на това част от публиката в сектор Б напусна местата си, а реферът Бебек даде продължение от 6 минути. В 3-ата минута на добавеното време Англия стигна до 4-и гол, след като Киърън Трипиър проби и подаде в центъра, а Рахим Стърлинг вкара за 0:4.

В 69-ата минута Стърлинг вкара петия гол. В 85-ата минута Хари Кейн оформи крайния резултат 0:6.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Иван
28 Oct, 2019 | 09:35

Срам!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.