Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ЦСКА удари Титоград с 4:0
10 Юли 2019
Вицешампионите на страната не оставиха никакви съмнения, че са далеч по-класния от двата отбора
Футболистите на ЦСКА-София разгромиха черногорския Титоград с 4:0 в първия мач от първия предварителен кръг на турнира "Лига Европа", с което направиха пътуването до Подгорица за срещата-реванш след седмица приятна разходка, съобщи БНР. Голмайстори: Евандро в 40-ата, Тиаго Родригес в 53-ата, Жеферсон в 55-ата и Кристиян Малинов в 72-ата минута. Вицешампионите на страната не оставиха никакви съмнения, че са далеч по-класния от двата отбора и можеха да вкарат още голове във вратата на съперника. 

След няколко пропуска и пред двете врати, първия гол дойде в 40-ата минута, когато Тиаго отправи удар от пряк свободен удар, вратарят на гостите не успя да улови, стана разбъркване в наказателното поле и притичалия Евандро бе най-съобразителен - 1:0.

ЦСКА-София реши всичко в своя полза до средата на второто полувреме с нови два гола. Първо в 53-ата минута отново вратарят на гостите не се намеси убедително след удар на Кери, от което се възползва Тиаго и с глава вкара втория гол за нашите. Две минути по-късно Али Соу получи хубав пас в наказателното поле на черногорците, този път Иванович изби удара му, но притичалия Жеферсон от близо направи резултата класически. 

В 53-ата минута Кери стреля, Иванович не се намеси убедително и Тиаго вкара след добавка с глава за 2:0. Само 120 секунди по-късно Али Соу бе изведен в наказателното поле, стражът на Титоград парира удара на червения таран, но притичалият Жеферсон прати топката в мрежата на гостите за трети път.

В 72-ата минута дойде и поредната груба грешка на вратаря на Титоград - Иванович излезе извън наказателното поле да изчисти топката, но я изпрати в краката на Кристиян Малинов, който без да се бави я шутира от близо 40 метра и попадна в опразнената врата - 4:0.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.