Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Цървена звезда за първи път в групите на ШЛ след луд мач
30 Август 2018
След като изоставаха с 2:0 гостите от Сърбия за една минута нанизаха 2 гола на Залцбург
Цървена звезда се класира за първи път в своята история в групите на Шампионска лига. Те завършиха 2:2 при гостуването си на Залцбург и след 0:0 в първия мач отстраниха австрийците. Близо 10 000 привърженици пък подкрепяха сръбския шампион, съобщава БГНЕС. 

Срещата започна с мощен натиск на домакините и още в 14-та минута Дака остана сам срещу вратата, но в последния момент с шпагат капитанът Савич изби. В 45-та минута, Дабур засече перфектно центриране на Улмер и откри резултата. Веднага след подновяването на играта реферът Джунейт Чакър отсъди дузпа в полза на домакините и Дабур покачи на 2:0. 

В 65-та минута обаче Дегенек центрира към Бен Набоуан, който намали резултата. Минута по-късно самият Дегенек реализира и попари играчите на австрийския шампион. Феновете на Звезда нахлуха на терена от радост за историческото първо класиране на тима в групите на Шампионска лига. 

В дригите мачове Бенфика размаза ПАОК в ГЪрция с 4:1 и се класира за групите, а ПСВ Айндховен очаквано се класира за груповата фаза на Шампионската лига след безпроблемен успех с 3:0 над БАТЕ Борисов.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.