Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Белгия оглави Група G, Англия втора
29 Юни 2018
В последния си мач от груповата фаза „червените дяволи“ се наложиха с минималното 1:0 над Англия, а Тунис победи Панама с 2:1
Отборът на Белгия финишира на първо място в Група G от Световното първенство в Русия. В последния си мач от груповата фаза „червените дяволи“ се наложиха с минималното 1:0 над Англия. Още преди срещата двата тима си бяха гарантирали място на осминафиналите и единственото, което трябваше да решат днес бе кой ще завърши на първото място в групата. 

Поради тази причина и двамата селекционери пуснаха в игра по експериментални състави, като това видимо се отрази на качеството на играта. Единственото попадение на стадиона в Калининград падна през второто полувреме и бе дело на Аднан Янузай. Бившият играч на Манчестър Юнайтед се разписа с изключително красив гол в 51-ата минута.

Най-добрата възможност за Англия пък дойде в 66-ата минута, когато Маркъс Рашфорд се озова очи в очи с Тибо Куртоа, но не успя да се разпише. В крайна сметка играчите на Роберто Мартинес удържаха преднината си и така в следваща фаза ще срещнат състава на Япония, който финишира на второ място в Група H, докато „Трите лъва“ ще спорят с Колумбия. В другия мач от групата Тунис записа първа победа на Мондиала, надделявайки с 2:1 над Панама./БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.