Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Япония победи Колумбия с 2:1
19 Юни 2018
Колумбийците играха през целия двубой с човек по-малко, след като още в третата минута Карлос Санчес получи директен червен картон
Отборът на Япония победи Колумбия с 2:1 в първи мач от група G на Световното първенство по футбол, игран на "Мордовия Арена" в Саранск. Колумбийците играха през целия двубой с човек по-малко, след като още в третата минута Карлос Санчес получи директен червен картон.

Срещата започна по много лош начин за южноамериканците и в третата минута при една контраатака на японците Санчес спря пътя на топката към вратата с ръка. Реферът Дамир Скомина прецени, че халфът на Колумбия е действал умишлено и отсъди дузпа с червен картон. Шинджи Кагава реализира наказателни удар, за да даде преднина на "самураите", а за възпитаниците на Хосе Пекерман бе трудно да създават положения с човек по-малко.

Все пак Колумбия успя да се пребори за изравнителен гол, след като в 39-та минута Хуан Кинтеро изпълни по много хитър начин свободен удар и прокара топката под стената, а вратарят на Япония Кавашима не успя да реагира навреме. След почивката играчите на Япония доминираха напълно и успяха да вземат своето в 73-та минута, когато Юя Осако се разписа с глава след центриране от корнер. В оставащия минути колумбийците нямаха сили да отговорят и по този начин стартираха Мондиал 2018 с поражение.

Във вторите си мачове в неделя Колумбия играе с Полша, а Япония се изправя срещу Сенегал. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.