Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Разкриха грабеж придружен с убийство във Варненско
19 Ноември 2017
Двама мъже проникнали в дома на мъж от село Войводино с намерението да извършат грабеж. Те били усетени от собственика, който се е опитал да окаже съпротива
В резултат на денонощни усилия на служители на ОДМВР – Варна, осъществени под наблюдението на окръжната прокуратура, са задържани И.М. и А.П. от Вълчи дол. Двамата са привлечени като обвиняеми за грабеж, придружен с убийството на 59-годишен самотно живеещ мъж във варненското село Войводино.

Тежкото криминално престъпление било извършено в нощта срещу 17 ноември. Сигналът бил подаден около обяд от съседка, която забелязала отворен прозорец на къщата на мъжа. Повикала го по име, и след като той не се обадил, уведомила кмета на селото и полицията. На място незабавно се отзовали полицейски служители, които открили тялото на жертвата с наранявания от тъп предмет. Предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия и процесуално-следствени действия довели до разкриване на извършителите.

Според данните от разследването, двамата мъже проникнали в дома с намерението да извършат грабеж. Те били усетени от собственика на имота, който се е опитал да окаже съпротива.

На И.М. и А.П. са наложени мерки за неотклонение за срок до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура - Варна да внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение спрямо двамата.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.