Факти, Анализи, Коментари
   30 Януари 2023
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Три поредни седмици “Shape Of You” на Ed Sheeran е най-слушаната песен в България
21 Февруари 2017
Песента предизвика изключителна еуфория у феновете на артиста, и продължава да се радва на невероятен успех
Според BMAT и тяхната национална класация за ротация в родния ефир, “Shape Of You” на Ed Sheeran е на първо място за трета поредна седмица! Песента предизвика изключителна еуфория у феновете на артиста, и продължава да се радва на невероятен успех. 
В пет поредни седмици Ed беше на 1 и 2 място в класацията за сингли на Обединеното кралство с “Shape Of You” (която вече е с платинен сертификат) и “Castle On The Hill” (сертифицирана със злато), поставяйки нов рекорд – най-дълго задържалият се на първите две позиции артист, задминавайки Justin Bieber. Успехите за “Shape Of You” продължават, като песента оглавява класацията и за шеста поредна седмица, докато “Castle O The Hill” спадна до 3 позиция. За малко повече от месец синглите имат над милиард преслушвания, а “Shape Of You” продължава да подобрява собствения си рекорд в Spotify, където има 53 милиона преслушвания седмично! 

За да отпразнува рождения си ден, 17 февруари, Ed Sheeran пусна и трети сингъл от ÷ (divide). Песента “How Would You Feel (Paean)” е част от албума, който очакваме на 3 март.

След участието си в Saturday Night Live и изпълнението си на церемонията по връчването на наградите Grammy, Ed ще превземе сцената на О2 в Лондон за наградите BRIT и ще завърши благотворителните си концерти за тазгодишната Teenage Cancer Trust с шоу в Royal Albert Hall на 28 март. Разпродаденото му турне в Обединеното кралство и Ирландия, което започва през април, ще има три дати в О2 – 1,2 и 3 май.

Албумът ÷ (divide) ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.