Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Linkin Park с нов албум “Оne more light”
19 Февруари 2017
Първият сингъл от него е “Heavy” с Kiiara
Linkin Park обявиха завръщането си, разкривайки подробности за издаването на новия си албум “One More Light”, който ще излезе на 19 май, и представяйки новото си парче “Heavy”, в което участва Kiiara. 
Продължаващи традицията да представят иновации, наградените с GRAMMY рок музикати бяха на живо във Facebook, където представиха екслузивно сингъла си и отговаряха на въпроси от феновете през платформата. Групата е най-следваната банда във Facebook – с над 62 милиона последователи, и това беше незабравимо преживяване за милиони фенове по света. 
“One More Light”, който може да бъде предварително поръчан от linkinpark.com, е седмият им студиен албум. Първият им запис “Hybrid Theory” е най-продаваният дебют на века в родната им страна и е с диамантен сертификат от RIAA (за 10 милиона продадени копия). Музикантите имат 2 награди Grammy, 5 American Music Awards, 4 MTV VMA Awards, 10 MTV Europe Music Awards и 3 World Music Awards. Linkin Park имат зад гърба си напълно разпродадени стадионни концерти по целия свят и са били хедлайнери на едни от най-големите фестивали в Обединеното кралство, включително Download, Reading и Leeds.
Албумът “One More Light” на Linkin Park ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.