Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Излезе сингъла на BETSY “Waiting”
18 Февруари 2017
Сингълът следва успеха на песента, с която проби – “Wanted More”, която вече има над 2 милиона преслушвания
Betsy представи новото си парче “Waiting”, което вече е достъпно през Warner Brothers UK/ Columbia Records US. Сингълът следва успеха на песента, с която проби – “Wanted More”, която вече има над 2 милиона преслушвания, получи подкрепа от Radio 1, Radio 2 и 6Music, и както предишните й песни “Lost & Found” и “Fair” се изкачи до топ 5 в UK и US Viral класациите на Spotify. Скоро очакваме и нови дати за концерти в подкрепа на дебютния й албум, след като напълно разпродаде няколко вечери в Лондон – в Courtyard Theatre и в Hoxton Bar & Kitchen.
Въздействаща и ободряваща, за “Waiting” Betsy каза: „Песента е за онзи плам и вълнение, които усещаш, когато се срещнеш с някой, биваш привлечен, и се чувстваш сякаш цял живот си чакал този човек. Аз съм безнадеждна романтичка!”
В момента Betsy поставя довършителните щрихи към дебютния си албум, който ще навлезе по-дълбоко в богатата й музикална история. Певицата е родена във ферма за гъски в Уелс, и открива гласовите си възможности около лагерни огньове и местните певчески събори (където смело изпълнява Rage Against The Machine), слушайки богатата колекция от плочи на талантливи музиканти. Запалена да стане певица, но без познати в индустрията, тя е подтиквана от семейството си да открие пътя си, и се мести в Лондон, за да учи моден дизайн в Central St Martins. Отвлечена от страстта си към музиката, тя е поканена да създаде модния подиум за дефиле на Balenciaga в Париж, което е трудно и ободряващо преживяване, изпълнено с пленителни хора, но което я отдалечава от писането на музика. Така тя се връща в Уелс, заменяйки мечтаната от много хора работа за мърлява каравана в двора на брат си (която можем да видим в много от снимките и обложките й).
Скоро след това Betsy набира скорост и отново започва да прави музика, учеща се на изкуството на GarageBand (гаражни групи) и си поставя за цел да намери пътя извън караваната. Феновете могат да добият представа за ранните й творби заради Joe Goddard от Hot Chip, който превръща соловото й демо “Endless Love” в общия им сингъл. Вратата на караваната е бясно продънена през 2016, когато излязоха синглите “Fair”, “Lost & Found” и “Wanted More”. Представяща уязвими, интимни моменти на широката аудитория, “Waiting” потвърждава статуса на Betsy на една от отличаващите се нови певици за годината.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.