Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Mastodon обявиха издаването на новия си албум “Emperor Of Sand”
28 Януари 2017
Той ще излезе на 31 март през Reprise Records
Световно известните хард рок титани Mastodon са горди да разкрият заглавието, траклиста, обложката и датата на издаване на осмия си студиен албум “Emperor Of Sand”, който следва получилия страхотен отзвук запис от 2014 “Once More Round The Sun”. Новият албум на групата ще излезе на 31 март през Reprise Records. Предварително поръчалите делукс изданието ще получат албума на 180-грамов винил в джоб, заедно с джоб, който може да оцветите сами и кутия с ексклузивни цветни моливи Mastodon. На 31 март те ще получат и дигитално копие на албум, както и ще могат незабавно да изтеглят първата песен “Sultan’s Curse”. “Emperor Of Sand” ще бъде достъпен дигитално и на CD. 

В “Emperor Of Sand” Мastodon се завръщат към фантастичните и сложни концептуални истории, каращи ни да премислим естеството на времето. Продължаващи мита за мъж, осъден на смърт във величествена отмъстителна пустиня, групата създава музикална и лирична магическа одисея, която бързо изтича като от космически пясъчен часовник. „“Emperor Of Sand” е като жътваря,” коментира барабанистът и вокалист Brann Dailor, „Пясъкът символизира времето. Ако вие или някой от познатите ви е получавал диагноза за неизлечима болест, първата мисъл винаги е за времето. Неизменно, винаги питаме „Колко време остава?””

„Отразяваме тленността. Албумът се свързва с цялата ни дискография. Процесът му на изграждане траеше 17 години, и едновременно с това е реакция към последните две години. Склонни сме да черпим вдъхновение от истинските неща в живота.”, добави басистът и вокалист Troy Sanders.

“Emperor Of Sand” е записан в The Quarry Recording Studio в Kennesaw, близо до родния град на Mastodon – Atlanta, и е продуциран от Brendan O’Brien (Pearl Jam, Neil Young, AC/DC, Rage Against The Machine), който работи с бандата по плодотворния им запис от 2009 “Crack The Skye”.

По време на кариерата си членовете на Mastodon безстрашно продължават да се целят към все по-внушителни творчески висоти. Всеки студиен албум обединява световния легион от фенове, който непрекъснато расте, и очаква и най-неочакваните обрати, които превръщат Mastodon в една от най-уважаваните и влиятелни творчески сили в рок музиката.

„Mastodon е най-великата метал група на поколението – другите дори не се приближават.” – Rolling Stone.

„Най-яката група в рока!” – Drum! Magazine.

Mastodon тръгват на турне в Щатите в подкрепа на “Emperor Of Sand”, което започва на 14 април в Missoula, MT, където на сцената преди тях ще се качат Eagles of Death Metal и Russian Circles. Турнето ще ги отведе и на няколко фестивала, включително Carolina Rebellion Festival на 5 май.

Всички, закупили си билети онлайн (без билети за фестивалните участия на Mastodon и шоуто им във Philadelphia), могат да си изберат да получат дигитално или физическо копие на “Emperor Of Sand”. Те ще получат и инструкции на посочен от тях e-mail адрес, за това как да получат записа си на 31 март. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.