Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Tinie Tempah представя две песни от предстоящия си албум
24 Януари 2017
Новият им албум “Youth” ще излезе на 31 март
Tinie Tempah ни дава да надникнем в предстоящия му трети студиен албум “Youth” с две много различни песни - “Text From Your Ex” и  “Chasing Flies”, които излязоха на 20 януари през Disturbing London / Parlophone.

Включваща страстния глас на американската R&B звезда Tinashe, “Text From Your Ex” съдържа същата магия, която сме свикнали да струи от хитовете на Tinie заради вълнуващите му рими, изпълнени със смисъл, които се сблъскват със закачливите заразни мелодии. “Text From Your Ex” е продуцирана от Jax Jones, който в момента завладява класации с “You Don’t Know Me”.

Tinie обясни: „“Text From Your Ex” е за онези моменти от младостта, когато си мислиш че си супер готино момче, заобиколено от много момичета, и приятелката ти вижда съобщение на телефона ти – стомахът ти се свива, цялото ти самочувствие си отива през прозореца и си мислиш „човече, това беше краят”. Ситуацията е от истинския живот, и знам че много хора ще могат да я отнесат към своите преживявания.”

В пълен контраст втората песен “Chasing Flies” е бавна смесица от настроение и темпо, в която Tinie представя радостта от нова връзка и как тя е повлияла възгледите му – нещо, което виждаме в текста: “I’d rather choose faith than the money and the fame combined.”.

Tinie винаги има желание да накара нови артисти да изпъкнат, и в “Chasing Flies” той включва примамливия талант на шведката Nea. В парчето участват Tinie, Nea и продуцентът TroiBoy.

”Chasing Flies” притежава енергията на нещо ново. Това е история за младата любов и за желанието да правиш всичко с този човек.”

Предстоящият да излезе албум “Youth” е записан в студиото на Tinie в Greenwitch – локация, намираща се само на 10 минути от мястото, където е израснал, вместо в центъра на музикалната индустрия на Лондон. Да определим мястото като просто студио ще го омаловажи – малка къща, в която се зараждат всичките му музикални и модни идеи, място, където е обграден от семейство и приятели, които работят за лейбъла му Disturbing London. Мястото му позволява и да подпомага нови таланти – най-значителния от които продуцентът Nana, който работи с Tinie по “Girls Like”(номинирана за Brit в категорията Best British Single), и който подписа с издателската му компания Imhotep.

Албумът “ Youth ” на Tinie Tempah ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.