Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Bruno Mars пусна втория сингъл “Versace On The Floor”
9 Ноември 2016
Дългоочакваният му албум ще излезе на 18 ноември
Супер успешната мегазвезда Bruno Mars пусна втория сингъл от “24K Magic” – “Versace On The Floor”. Дългоочакваният му албум ще излезе на 18 ноември.

“Versace On The Floor”, продуцирана от Bruno Mars, вече е достъпна за слушане във всички дигитални платформи, и всеки, който предварително поръча записа “24K Magic”, ще я получи незабавно. Песента следва превърналата се в сензация “24K Magic”. Сингълът дебютира в топ 5 на Billboard Hot 100 на 5 място, което е най-високата позиция, на която песен на изпълнителя е дебютирала в чарта. “24K Magic” стана и първата песен за 2016, влязла едновременно в топ 10 на три радио формата, което е рекорд за изпълнителя.

“24K Magic” е придружена от също толкова успешно видео, което вече се радва на над 100 милиона преглеждания. Това го прави най-гледаното премиерно видео в историята на Warner Music Group. Клипът е режисиран от дуото Mars и Cameron Duddy.

Bruno Mars се подготвя за първата част от турнето си в подкрепа на албума The 24K Magic Tour, която ще обиколи 17 държави през 2017. За нетърпеливите фенове, Mars предоставя невероятната възможност да си закупят по-рано билети, ако предварително поръчат албума през сайта му. Предишното му турне The Moonshine Jungle World Tour разпродаде над 2 милиона билета за 155 дати.

Bruno Mars, който в момента краси корицата на Rolling Stone, ще открие церемонията по раздаването на тазгодишните American Music Awards на 20 ноември. Наскоро изпълнителят участва в Saturday Night Live по NBC, където изпълни “24K Magic” и още една песен от албума - “Chunky”. На 5 декември певецът ще вземе участие в Victoria’s Secret Fashion Show.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.