Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мастило отново на сцена
3 Ноември 2016
Само 6 месеца след като стана майка, Вики е готова да стъпи на голяма сцена. Завръщането на мастило ще е в края на месец ноември и започва от Варна, с пищен концерт на сцената на варненска опера. 

Мастило отново на сцената след почти една година отсъствие. Липсата на една от най-известните български поп групи не беше безпричинна. През пролетта на 2016 година вокалът на Мастило – Вики Терзийска -  стана майка на прекрасна малка госпожица. Само 6 месеца след появяването на Маргарита, Вики е готова да излезе на голяма сцена и да продължи започнатото от миналата есен. 

В края на миналата година Мастило реализираха супер успешното турне“Виж ме пак” в повече от 10 града в България. Упехът беше забележителен – препълнени зали и клубове, усмихната публика, много пеене и танци, безкрайни бисове и ръкопляскания. 

И тази есен Вики и Десо решиха да не изневеряват на традицията и да зарадват своите фенове. 
Сцената отновощеизглеждавпечатляващосъсспециалноразработенамултимедияотнай-добритепрофесионалистивобласттана3D мапингавБългария. 

Мастилощеизпълнятнаживовсичкитесипопулярнилюбимипарчетаотпоследните 15 години. 
ОсвеносновнитечленовенаМастило -ВикторияТерзийскаиДесиславДанчев, къмгрупатащесеприсъединятиКрасиТодоров – пиано, ВасилВутев – барабаниимомичетатаотЛАТИДА. 

Концертите на Мастило са с динамично звучене, завлядаваща мултимедия и носят много любов и усмивки!

24.11 Варна 19:30 Държавна Опера Варна
06.12 Ловеч 19:30 Драматичен Театър Ловеч
10.12 Плевен 23:00 Galaxy Bowling 
17.12 Пазарджик 19:30 ДКТ “Константин Величков”


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.