Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Pink Slip представя “2 U”
29 Октомври 2016
“2 U” е само началото за Pink Slip, който работи по ЕР-то си от 4 трака
Kyle Buckley, познат като Pink Slip, е ново име на музикалната сцена, но е някой, който бързо привлича внимание към себе си тази година. Дебютният му сингъл “PCB” ft. Rahn Harper достигна до 4 позиция в Global Viral Spotify класацията, има милиони преслушвания в дигиталните платформи, и беше забелязан от Triple J, BBC Radio 1 и радио станциите по света. Сега той се завръща с новото си парче “2 U” през Big Beat White Label. С новата си песен, музикантът затвърждава мястото си на иновативен продуцент във все по-разрастващите се среди.

Страстните вокали на Anthony Pavel се сливат със спокойния бас, а футуристичният звук превръща “2 U” в неустоимо парче, което ще искате да слушате пак и пак. Песента нагледно показва умението на Pink Slip да смесва в палитрата си поп, футуристичен бас, хип-хоп и фънк, което идва от тийнейджърските му години в Атланта. Неуморимият му хъс за знания в Belomont University му предоставя възможността да се учи от други талантливи музиканти.

“2 U” е само началото за Pink Slip, който работи по ЕР-то си от 4 трака, което се очаква да излезе началото на 2017 през Big Beat White Label. Освен това, по същото време се очаква да пусне и официалния си уеб сайт, в който ще има снимки, песни и ексклузивен материал и който ще даде възможност на феновете да го опознаят по-добре!


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.