Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Броени дни до концерта на Йън Гилън
28 Октомври 2016
Легендарният изпълнител започва новото си турне от София
Остават броени дни до концерта на Йън Гилън. Рок легендата поема на турне в Източна Европа, което ще започне именно от София. На 4 ноември в зала 1 на НДК великият музикант ще излезе на сцената, за да ни припомни любимите хитове „Smoke on the Water“, „Hush“, „When a Blind Man Cries“, „Perfect Stranger“ и много други, подкрепен от групата на кийбордиста на Deep Purple – Don Airey Band и оркестъра на Софийска филхармония под диригентството на Stephen Bentley-Klein. Специален гост на концерта ще е групата Papa Le Gal, в която соло вокал е дъщерята на рок музиканта - Grace Gillan.

Ian Gillan и част от екипа му пристигат у нас на 1 ноември. Същата вечер той ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави“ по bTV, където ще разкрие какво да очакваме на концерта му и ще ни подгрее подобаващо за него с изпълнение на един от най-големите хитове на DEEP PURPLE.

Ian Gillan много държи да опита местен специалитет, докато е в София. Иначе за закуска в деня на концерта той е поръчал микс от различни меса и сирена, плодове и фрешове. Обядът му ще включва домашна супа, няколко вида салати и плата с месни деликатеси, сирена, авокадо, люти чушки и хумус, всичко това обилно полято с шампанско San Pellagrino. За вечеря ще похапва морски дарове и ябълков пай. По време на концерта му в бекстейдж зоната за Ian Gillan трябва да има сок от нар и портокал, черен чай, няколко твърдо сварени яйца, както и плато със сирена и месни деликатеси.

Don Airey си е поръчал бренди, шампанско, бяло и червено вино, както и плата с меса и сирена и пържени пилешки крилца. За Stephen Bentley-Klein трябва да се осигурят няколко бутилки хубава немска бира, сирена, плодове и няколко вида хляб. Grace Gillan и нейната група държат на шампанско, портокалов сок, минерална вода, плата със сирена, меса и зеленчуци. 

Входовете на зала 1 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 19:00 ч. Най-напред на сцената в 20:00 ч. ще излезе дъщерята на рок музиканта Grace Gillan и нейната банда Papa Le Gál, като изпълненията им ще продължат около 45 минути. Очаква се Ian Gillan, заедно с групата на кийбордиста на Deep Purple – Don Airey Band и оркестъра на Софийска филхармония с диригент Stephen Bentley-Klein да превземат сцената в 21:15 ч., като шоуто им ще продължи поне час и половина.

Ограничено количество билети за концерта на IAN GILLAN на цена от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на ticketpro.bg и eventim.bg


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.