Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Аеросмит отнесе София
18 Май 2014
Стивън Тейлър и компания бяха за първи път в България и взеха дъха на почитателите си

Ексцентрични, диви и неуморни – Аеросмит разтърсиха София. Стивън Тейлър и компания бяха за първи път в България и взеха дъха на почитателите си. И да, гласът на Стивън Тейлър звучеше точно така, все едно си си го пуснал на диск. И да, енергията му беше все толкова неизчерпаема колкото всички ние се надявахме да бъде.

Единственото необичайно бяха мустаците, които вокалът на групата имаше... но това се преживява. Особено, когато на метри от теб са Стивън Тайлър, Джо Пери, Брад Уитфорд, Том Хамилтън и Джоуи Крамър. Особено, когато видиш идолите си преливащи от енергия и чуеш всички онези песни, които с години си въртял на касетофона.

Типично за едни големи звезди с излизането си на сцената те се поклониха на публиката си. Не пропуснаха да поздравят и на родния ни език, но големите са така. Последва първата песен, която беше парче от новия им албум "Music From Another Dimension", който е първият студиен проект на групата от 11 години. Последваха и други от него, а "черешката на тортата" бяха всички онези парчета, които целият стадион пееше с американските идоли.

Групата беше тук в оригиналния си състав, както при основаването си преди 44 години. И независимо, че бандата има такова творческо дълголетие...енергията им на сцената беше за завиждане. България получи още едни рок динозаври и не беше за изпускане. Не е и за описване, защото подобна емоция няма как да се предаде. Единственото, което можем да кажем е: Благодарим ви Аеросмит!!!/ БГНЕС


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.