Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Били Айдъл се завръща с нов албум
3 Юни 2013
Рокаджията смята да издаде и книга, в която ще опише пътя си до върховете на славата

Рокаджията Били Айдъл се готви да се завърне на музикалната сцена с първия си албум от 8 години и с книга, в която ще опише пътя си до върховете на славата.

Изпълнителят на хита "White Wedding" разкри, че е започнал да работи над нов албум, който включва негови композиции и трябва да излезе следващата година. Това ще е първият му подобен диск от издадения през 2005 г. "Devil's Playground".

"Записвам нови песни за албум, който трябва да е готов тази есен, заяви Айдъл пред сайта на "Билборд". Нещата са едновременно лесни и трудни, както се е случвало и преди. Все още намирам тази работа за вълнуваща."

Били от няколко години работи също над автобиографична книга и се надява скоро да я завърши, за да може тя да се появи на пазара заедно с албума през 2014 г, съобщава БТА.

"Приключил съм работата над три четвърти от книгата, поясни рокаджията. В момента се извършват някои редакторски корекции. Става въпрос за нещо като мемоари, а това само по себе е забавно, защото не си спомням абсолютно нищо!

Опитвам се да хвърля поглед върху кариерата си и любовта си към музиката, върху онова, което съм преживял, да споделя мисли за свои правилни или неправилни постъпки. Това е своеобразен анализ на кариерата ми, но от моя гледна точка."


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.