Факти, Анализи, Коментари
   17 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бон Джоуви за първи път в България
14 Май 2013
Концертът им е тази вечер от 20.00 на Националния стадион

Бон Джоуви ще свирят за първи път в България. Концертът ще се състои тази вечер от 20.00 часа на Националния стадион „Васил Левски” в София. Представлението дава старт на европейското турне на американската рок група, озаглавено “Because We Can Tour”. Очаква се довечера бандата да изпълни някои от най-популярните си хитове като “Runaway”, “It’s My Life”, “Livin’ On a Prayer”, както и песни от най-новия си албум “What About Now”.
Събитието е в подкрепа на кандидатурата на Столична община за Европейска столица на културата – 2019 г.

Заради концерта им се въвежда организация на движението. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите обслужващи концерта, както следва:
До приключване на демонтажа и изнасянето на оборудването на 18 май 2013 г. на северния паркинг, откъм езерото „Ариана”.
До 24.00 часа на 15 май 2013 г. на южния паркинг, откъм метростанция стадион „Васил Левски”.
До 24.00 часа на 14 май 2013 г. на моста пред Национален стадион „Васил Левски”.
До 18 май 2013 г. на пешеходния мост между ул. „Ген. Гурко и Орлов мост. Организаторът да демонтира антипаркинг стълбчетата и да ги възстанови за своя сметка след приключване на концерта.
От 17.00 до 24.00 часа днес само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР, да се забрани влизането на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между Орлов мост и бул. „Драган Цанков”.

Болкан Ентертеймънт Къмпани ЕООД се задължава да осигури поставянето на необходимите временни пътни знаци, указващи въведените забрани по указание на отдел “Пътна полиция” при СДВР, да осигури от Столична дирекция на вътрешните работи постове за контрол и регулиране на движението.

„Център за градска мобилност” ЕАД – поделение “Паркиране и мобилност” да закрие местата в режим на платено паркиране за времето и мястото, посочени по-горе.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.