Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Loreen ще представи новия си сингъл “We Got Тhe Power” на финала на Eurovision
14 Май 2013
През 2012 година тя омагьоса света с песента-победител “Euphoria”

Loreen, шведската певица с берберо-марокански корени, продължава да доказва специалната сила на нейната музика по един особено впечатляващ начин. През 2012 година тя омагьоса света с песента-победител “Euphoria”, която помете безмилостно конкуренцията в конкурса Eurovision 2012 в Баку, Азербайджан, и в последствие превзе европейските класации за сингли седмици наред. Този успех беше последван от тези на втория сингъл “My Heart Is Refusing Me”, на дебютния No. 1 албум “Heal”, награда и номинация за MTV European Music Award.

Сега Loreen е готова с чисто новия си сингъл “We Got the Power”, който ще бъде пуснат в iTunes на 15 май. Парчето е продуцирано от Moh Denebi и Björn Djupström. Освен това Loreen ще изпълни песента на финала на Eurovision 2013 на 18 май, наред със световния й хит сингъл “Euphoria“ – песента победител в миналогодишното издание на конкурса.

Loreen е будна и неспокойна като личност, а също и като всеки творец и професионалист. Тя обича да контролира всеки детайл от работата - като се започне от създаването на музиката до фотографиите, а също и зрелищните тоалети. Има нужда от постоянна промяна и трансформация, които се опитва да постигне и със своите песни. Музиката й е нещо повече от развлечение – Loreen използва своята нарастваща популярност в подкрепа на организации за човешките права като Civil Rights Defenders и много други, независимо от това дали е в Азербайджан, в Русия или някъде другаде, където има нужда.

 “Моите песни са за проблемите, които имаме. За ежедневните проблеми и нещата, които са близо до сърцето. Точно затова обичам музиката толкова много – способен си да създадеш чрез нея чувство, съзнание, емоция.”

Дебютният албум “Heal” на Loreen е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на  Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.