Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Довечера е дългоочаквания концерт на Depeche Mode у нас
12 Май 2013
Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори

Днес е големият ден! Довечера е дългоочаквания концерт на Depeche Mode у нас. Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори, съобщават организаторите от София мюзик ентърпрайсис.

Те ще са притегателна сила за многобройните им фенове, които нямат търпение да ги видят отново на българска сцена.

Във връзка с появилите се днес коментари, че концертът може да стане арена на предварително организирани безредици, София мюзик ентерпрайсис иска да успокои хилядите фенове на Depeche Mode да не се притесняват от подобни спекулации. Засилени мерки за сигурност ще има както по време на самия концерт, така и през целия изборен ден около и на самия стадион. Над 200 души охрана и 50 полицаи ще се грижат за безопасността на всички.


Входовете на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. "Рожен" ще бъде ограничено няколко часа преди това и в първите часове на 13 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20,00 ч. Дейв, Мартин и Анди ще се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.