Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Учени наблюдаваха уникален обект в космоса
26 Октомври 2017
Това е "пришълец" попаднал случайно в Слънчевата система
Учени наблюдаваха уникален обект в космоса - комета, която идва от място извън Слънчевата система, съобщи Центърът за малки планети към Международния астрономически съюз, цитиран от Лайф.

Специалистите все още установяват произхода и работят по точното описание на небесното тяло. Първоначалните наблюдения за орбитата на кометата обаче ги карат да смятат, че C/2017 U1 (PANSTARRS) наистина е "пришълец" и е попаднала случайно в Слънчевата система.

Учените взеха предвид високите скорости на движение на такива комети, както и предварително проведените изчисления за тяхната структура, отклонения в траекторията и химическия състав.

На база на тези факти те предполагат, че подобни комети от време на време са изхвърляни от своите звездни системи, поради силната гравитация на планетите в съседните системи.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
27 Oct, 2017 | 15:36

Вече има доказателства че е имало древен изсраел, че хазарите са биле в Египет. След като науката не може да си обясни кои са построили пирамидите, остава единствената възможност хазарите! Само че те не са напуснали тази фашистки Египет, а са биле изгонени от фараона и неговата сепаратистка клика, защото всички хазари биле болни от проказа, - знаете, египтяните не са биле арапи и спазвали хитиена. А и Моше не е разсичал морето, а и не е съществувал. Не е съществувал и хазарски народ, наричан в медиите еврейски, - племе де, те народ не знаят и какво е. Те са младо, диво племе, на около 700 години. При това положение, всичко пак си се връща на изходна база. Така са правили много пъти, така са програмирани. Не са правили никакви пирамиди, защото било че не ги е имало, било че не могат. Те не могат и да си избършат сополите, правят го неловко и затова е тази лъскава полоса при тях под носа до ушите. В момента версията с пирамидите под кодовото название “траектория“ се защитава само от българската дипломация и царя им Б.Борисоффф III-Безсребърника! И така - йехова! - Какво? - Бъди проклет!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.