Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Операция в Гърция за залавяне на българката Ружа Игнатова - жена беглец номер 1 в света
27 Юли 2022
Ружа Игнатова се издирва ФБР, Европол и Интерпол за кражба на над 4 млрд. долара, чрез фалшивата криптовалута OneCoin
В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната от ФБР, Европол и Интерпол българка Ружа Игнатова, съобщава гръцкото издание "Катимерини", като се позовавава на отлично информирани източници от гръцката полиция, предаде БНР.

Ружа Игнатова, известна още като "Кралицата на криптовалутите", се качва на полет от София за Атина през 2017 година и изчезва безследно. 

Преди това тя успява да открадне поне 4 милиарда долара от нищо неподозиращи жертви, чрез сложна измама с фалшивата криптовалута OneCoin, припомня "Катимерини".

Пет години след изчезването на следите ѝ, издирването ѝ, започнато от ФБР, Европол и Интерпол, е по-активно от всякога, отбелязва гръцкото издание.

Според неназовани гръцки полицейски служители, Гърция можело да се окаже "крайъгълен камък" за решаването на случая с изчезналата Ружа Игнатова, която се определя в световен мащаб като "жена беглец номер 1".

Според източници на гръцката полиция, преди дни имало оперативна информация от Гърция и чужбина, че Игнатова е в южната ни съседка и провежда срещи с определени хора. 

След продължително издирване обаче информацията не се е потвърдила, съобщава още "Катимерини".


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.