Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Според Путин всичко е цветя и рози
5 Март 2022
Той заяви, че "специалната операция" в Украйна върви по план и работата по унищожаването на украинската военна инфраструктура е почти завършена
Руският президент Владимир Путин заяви, че така наречената от Русия "специална операция" в Украйна върви по план и работата по унищожаването на украинската военна инфраструктура е почти завършена, съобщиха световните агенции.

Той повтори, че целта на Русия е да защити рускоговорящото население в Източна Украйна, както и да "демилитаризира и денацифицира страната". Украйна трябва да има неутрален статут, подчерта Путин.

Според него нищо в Русия не налага въвеждането на военно положение, тъй като то се обявява само в случай на външна агресия. "При нас няма такова нещо и да се надяваме, че няма да има," подчерта Путин.

Руският държавен глава сравни западните санкции срещу Москва с обявяване на война и предупреди, че страните, които обявят зона без полети над Украйна стават участници в конфликта.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.