Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Майк Помпейо: Има значителен брой доказателства коронавируса идва от лаборатория в Ухан
4 Май 2020
Той отказа да посочи дали според него вирусът е пуснат умишлено от Пекин
Има значителен брой доказателства, че новият коронавирус идва от лаборатория в китайския град Ухан, откъдето тръгна пандемията, заяви американският държавен секретар Майк Помпейо в интервю за телевизия Ей Би Си, предаде БНР.

От самото начало твърдим, че това е вирус, идващ от лаборатория в Ухан, Китай. Припомнете си - Китай и преди е заразявал света. И по-рано е било установявано, че използват лаборатории, които не отговарят на стандартите. Разузнавателните служби продължават да работят, за да го установят и да може да бъдем сигурни. Мога да кажа, че има значително количество доказателства, че вирусът идва от тази лаборатория в Ухан, каза Майк Помпейо.

Той отказа да посочи дали според него вирусът е пуснат умишлено от Пекин. Помпейо обаче заяви, че китайските власти пречат на международни експерти да се сдобият с информацията и пробите от вируса, нужни за изясняване на произхода на пандемията.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.