Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тръмп: Рестартираме икономиката!
17 Април 2020
Според американския президент пикът на епидемията в САЩ е преминал
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи постепенно възобновяване на американската икономика, пострадала след епидемията от коронавируса, предаде БНР. Възстановяването ще започне от щатите, при които заболявемостта намалява и е под контрол. Щатските губернатори ще имат властта да определят подхода си по отношение на собствените си щати и ако е нужно някои да останат затворени, то те ще останат. Тръмп заяви:

"Не отваряме всичко наведнъж, а след внимателни стъпки в определени моменти. Някои щати ще могат да отворят по-рано от други. Сега, когато преминахме пика, започваме живота си отново."

На пресконференция в Белия дом американският президент предупреди, че ако големи дялове от икономиката останат затворени, това ще има големи негативни последици, включително върху здравеопазването.

Президентът каза, че според американските експерти пикът на заразата е преминал в САЩ и че кривата е изравнена. Тръмп допълни, че на 30 процента от територията на страната за последните 7 дни не е имало нови случаи на зараза.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Американец
17 Apr, 2020 | 18:21

Тоя е луд за връзване. Сигурно иска да прочисти американците. И той обаче не е пощаден


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.