Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Доналд Тръмп: Следващите две седмици ще бъдат особено критични в борбата ни с коронавируса
1 Април 2020
Искам всеки американец да бъде подготвен за трудните дни, които предстоят. Ще преминем през много сложни две седмици и това ще бъдат много болезнени две седмици
Американският президент Доналд Тръмп предупреди, че следващите две седмици ще бъдат особено критични в борбата с коронавируса и призова американците да спазват указанията за справяне с болестта. Властите удължиха действието на мерките до 30 април, съобщава БНР.

„Искам всеки американец да бъде подготвен за трудните дни, които предстоят. Ще преминем през много сложни две седмици и се надяваме, както предричат експертите, де започнем да виждаме някаква светлина в тунела. Но това ще бъдат много болезнени две седмици.“

На брифинг в Белия дом  Доналд Тръмп каза още, че  всеки човек „има роля, която трябва да бъде изиграна, за да може войната с болестта да бъде спечелена“.

От своя страна експертът по инфекциозни болести Антъни Фаучи заяви, че през следващите няколко дни до една седмица случаите на коронавирус на територията на Съединените щати ще нарастват, но според него ограниченията дават резултат. По думите му целта е  да бъде преминат пикът в най-горещите точки като Ню Йорк и Ню Джърси, а на останалите места той въобще да не бъде достиган. 


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.