Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Нинова: Искаме разпускане на парламента и предсрочни парламентарни избори
4 Септември 2018
Но ние искаме да сменим модела, пожела тя в изключително емоционално слово
Искаме разпускане на парламента и предсрочни парламентарни избори, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова. Но ние искаме да сменим модела, пожела тя в изключително емоционално слово.

Нашето обръщение към народа е да променим модела през последните 30 години, заяви в изказването си от парламентарната трибуна за началото на новата сесия на Народното събрание лидерът на БСП Корнелия Нинова. И припомни основните акценти от червената "Визия за България".

20 души от депутатите от БСП остават тук, другите идваме при вас, обърна се пряко към гражданите на България тя.

"Скъпи сънародници, отворени към вашите идеи, протягаме ръка за бъдещ модел за България!", каза още Нинова.

В началото на словото си Нинова направи преглед на ситуацията в страната. Изтъкна, че само напоследък са се случили две събития и една трагедия - сривът на Търговския регистър, фалита на "Олимпик", който остави 200 000 души без застраховка "гражданска отговорност", катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души. Те казват всичко, бе нейният извод.

Това създаде напрежение и на фона на тази информация дойде новината, че чуждестранните инвестиции са се сринали десет пъти, продължи Нинова.

Какво казват тези факти - управляващите реагираха, като се хванаха за гушите в спор за постове и пари, бе нейният извод.

Според Нинова ще наблюдаваме сблъсък между премиера Бойко Борисов и лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Думите й бяха посрещнати с шумно недоволство откъм банките на депутатите от управляващата партия.

Нинова не се стресна и обрисува следната картина - нестабилност при управляващите, несигурност в страната.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.