Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българският ученик, пострадал в Болоня, е в стабилно състояние
8 Август 2018
Момчето се е намирало на няколкостотин метра от взривилата се автоцистерна с пропан-бутан, но е получило сериозни изгаряния на краката, лявата ръка и едното ухо
Българският ученик, който пострада най-тежко в понеделник при експлозията в Болоня, излиза от преживения шок и е в стабилно състояние, съобщи за "Хоризонт" посланикът ни в Италия Марин Райков, който посети момчето в болницата в Чезена.

Момчето се е намирало на няколкостотин метра от взривилата се автоцистерна с пропан-бутан, но е получило сериозни изгаряния на краката, лявата ръка и едното ухо, допълни Райков:

"Както знаете, това е газ, който се стеле ниско до земята и поради това изгарянията са по-големи в района на краката. Той е тичал сам до общежитието, бил е в шок, разбира се, и е успял на собствен ход да стигне до общежитието, където, те са го видели вече в състоянието, в което е бил, започнали са да го заливат с вода, извикали са бърза помощ и са го отвели".


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.