Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Порои се изляха в Централна Гърция
4 Август 2018
От проливните дъждове силно засегнат е районът на град Ламия. Заляти са пътища. Полицията забрани движението в рискови отсечки
Проливни дъждове наводниха райони в Централна Гърция. Няма пострадали хора. Гражданска защита е в готовност да реагира в рискови райони. 

От проливните дъждове силно засегнат е районът на град Ламия. Сили на пожарната и Гражданска защита успяха да прекратят пътя на водната стихия преди да наводни приземните етажи на къщите в няколко села. Заляти са пътища. Полицията забрани движението в рискови отсечки. Пожарникари спасиха семейство от автомобил, потънал във водата. Наводнени са и земеделски земи.

В същото време властите съобщават за силен риск от пожари и днес, предимно на островите в Егейско море, както и в някои части на континентална Гърция. Полицейски патрули охраняват горски райони в близост до населени места. Властите предупреждават, че под пълна забрана е паленето на огън поради засилване на вятъра. Противопожарната служба е в режим на готовност. 


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.