Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Смениха шефа на Напоителни системи
7 Март 2017
Срещу предишните ръководства на "Напоителни системи" са подадени сигнали до прокуратурата за извършени финансови престъпления
Снежина Динева е новият изпълнителен директор на държавното дружество "Напоителни системи", след като досегашният директор Галина Панайотова е освободена заради подадени сигнали за финансови престъпления. 

Срещу предишните ръководства на "Напоителни системи" са подадени сигнали до прокуратурата за извършени финансови престъпления, се казва в съобщението от агроведомството. За колко и кои от предходните ръководители на дружеството има такива сигнали, не се уточнява. 

За "Хоризонт" от агроминистерството уточниха, че досегашният директор Галина Панайотова е получавала шест хиляди лева заплата плюс 2500 лева допълнително като член на управителния съвет. Това е особено скандално на фона на тежкото финансово състояние на "Напоителни системи". Дружеството от години почти е във  фалит и работниците периодично протестират, защото работят без заплати. 

Предстои цялостна проверка и опит за стабилизация на "Напоителни системи", се казва още в съобщението. 


последни в Aгро:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.