Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българските студенти мотивирани в търсенето на добра кариера
14 Април 2014
Над 16 000 младежи посетиха форума „Национални дни на кариерата 2014 – Добра Кариера, Добър Живот“
Оптимистични резултати показаха данните след края на форума „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2014,организиран от JobTiger.Тази година форумът се отличи с по-висока мотивация от страна на студентите и повече свободни стажантски и работни позиции, предлагани от компаниите. 
Всяка година събитието дава уникалната възможност на студенти от цяла България да се срещнат с представители на големи български и международни компании и да стартират успешна кариера.
152 компании, развиващи дейността си в България, взеха участие в най-мащабната среща между работодатели и студенти. В някой от градовете, в които се проведоха „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“  тази година присъстваха рекорден брой участници. Младежите, проявили интерес към предлаганите свободни позиции наброяваха повече от 16 000. Тази година „Национални дни на кариерата“ отбеляза рекорден брой посещения в градовете Велико Търново, Русе и Пловдив, където младежите, търсещи възможност за кариерно развитие, бяха два пъти повече от миналата година. 
Традиционно по време на кариерния форум се провеждаше семинарна програма, в която студентите имаха възможност да чуят фирмените презентации на компаниите-участници, научавайки повече за тях и възможностите за стаж, работа и професионално развитие, които предлагат. 
За поредна година огромна подкрепа в организирането на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ оказаха университетските кариерни центрове, както и университетските ръководства. Това е един от важните фактори, които спомагат за успешното провеждане на събитието и за създаване на възможност младите хора да се срещнат с представители на големите компании в страната, стартирайки успешна професионална кариера.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.