Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Труп с куршум в главата в центъра на Пловдив
5 Април 2019
Предполага се, че Миро Боксьора се е самоубил заради натрупани дългове, които не е можел да върне
Мъртъв мъж е открит в подземен паркинг в центъра на Пловдив, съобщиха от полицията. Сигналът е подаден малко след 08.30 часа тази сутрин, съобщава КРОСС. Той е бил прострелян в главата. Трупът е намерен на ул. "Братя Миладинови" в кв. Мараша. Районът е отцепен, на място се провеждат процесуални и следствени действия за изясняване на обстоятелствата около смъртта му.

Намереният тази сутрин с куршум в главата пловдивчанин е 42-годишният Мирослав Симеонов. Предполага се, че се е самоубил заради натрупани дългове, които не е можел да върне. Това е една от версиите, по които работят криминалистите, ангажирани със случая.

Според разследващите Миро Боксьора бил изтеглил пари от доста фирми за бързи кредити, които сега го притискали да им се издължи. Негови познати обаче твърдят, че приятелката на Мирослав работела в банка и е възможно без да иска да е завлякъл именно нея.

42-годишният мъж е завършил Спортното училище в Пловдив, но не е постигал някакви сериозни успехи в бокса. Затова пък за него се твърди, че е въртял бизнес с проститутки и е излежавал присъди в Доминиканската република и в Испания. Името му е свързано и с други криминални регистрации у нас и в чужбина. От профила му във фейсбук

Негови близки твърдят, че в последно време той кандидатствал за работа и се стягал да постъпи в охранителна фирма, като дори подготвял документите си за назначаването.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.